Gelissen 2 Wielers

Welkom bij

Gelissen 2 Wielers

Gelissen 2 Wielers is de fiets-speciaalzaak van Limburg

Bij Gelissen 2 Wielers ben je aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan fietsen. Ben je op zoek naar een E-Bike of een sportieve Race of ATB fiets? Een kinderfiets of stadsfiets? Of een retrofiets? Geen probleem. Wij helpen je graag verder met het zoeken naar je ideale fiets.

Tevens is onze speciaalzaak uitgerust met een vakkundige werkplaats. 

Loop eens binnen

Bezoek onze vernieuwde en ruim uitgeruste Race en ATB corner. Hier is een uitgebreid assortiment sportieve fietsen uitgestald. Tevens vind je hier fietsaccessoires, kleding, schoenen en veel meer.

Zoek je een tweedehands fiets? Klik dan hier en kijk naar onze eigen goed gekeurde Gelissen 2 Wielers occasions of klik hier voor de acties.

Op onze website geven wij een impressie van onze winkel en een deel van onze collectie. Wij zijn geen webwinkel, daarentegen staan persoonlijk advies, service, kwaliteit en een scherpe prijs bij ons hoog in het vaandel. Onder het motto “Alles is te realiseren” werken wij aan een zo hoogst mogelijke tevredenheid van de klant. Je bent van harte welkom in onze winkel om eens rond te neuzen tussen het grote assortiment.

Tot ziens bij Gelissen 2 Wielers, de fietsspecialist in Stein.