Welkom bij Gelissen 2 Wielers

Gelissen 2 Wielers is de fiets-speciaalzaak van Limburg. Bij Gelissen 2 Wielers bent u aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan fietsen. Kids, Race /ATB, Stad/Hybride, E-bikes en de speciaalzaak is uitgerust met een eigen vakkundige werkplaats. Bent u op zoek naar een e-bike of een sportieve ATB/mountainbike? Kinderfiets of stadsfiets? Racefiets of retrofiets? Geen probleem. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar uw ideale fiets.

Loop eens binnen en bezoek onze vernieuwde en goed geoutilleerde race en ATB corner. Hier is een uitgebreid assortiment sportieve fietsen uitgestald. Tevens vindt u hier fietsaccessoires, kleding, schoenen en meer.

Zoekt u een tweedehands fiets? Klik dan hier en kijk naar onze eigen goed gekeurde Gelissen 2 Wielers occasions of klik hier voor de acties.

Op onze website geven wij een impressie van onze winkel en een deel van onze collectie. Wij zijn geen webwinkel, daarentegen staat persoonlijk advies, service, kwaliteit en een scherpe prijs bij ons hoog in het vaandel. Onder het motto "Alles is te realiseren" werken wij aan een zo hoogst mogelijke tevredenheid van de klant. U bent altijd van harte welkom in onze winkel om eens rond te neuzen tussen het grote assortiment.

Onze medewerkers staan altijd paraat om u te helpen of bij te staan met advies...

Tot ziens bij Gelissen 2 Wielers de fietsspecialist in Stein!!