Over Gelissen 2 Wielers

TERUGBLIK
HOE ALLES BEGON…

Tot 1997 heeft Erwin Gelissen bij een fietsenzaak gewerkt. Via dit werk heeft Erwin indirect Monique leren kennen. Als de arbeid was gedaan, ging Erwin bij zijn ouders thuis het fietsenmakers vak uitoefenen. Dat ging zo hard, zodat Erwin besloot zijn eigen zaak te starten vanuit de garage. Hier werd met bezieling banden geplakt, wielen gespalkt en andere reparaties tot in de puntjes uitgevoerd. Vanuit de garage werd vanaf oktober 1997 officieel gewerkt. Het liep vanaf het begin heel hard, omdat Erwin alles kon maken en kon aanpassen naar wens van de klant (dat is dus nu nog het geval). In april 1999 werd besloten om het huidige pand te betrekken. In januari wordt dat 20 jaar…

Erwin heeft de zaak helemaal alleen opgestart. Hij is een echte vakman en repareert alle soorten fietsen. Ook aanpassingen aan een fiets worden door Erwin op maat en creatief uitgevoerd. Maar de drijvende kracht erachter was en is Monique nog steeds. Naast haar job in de apotheek werkte ze 20 uur met Erwin samen. Boekhouding, PR, uitstraling advieswerk: alles pakte Monique met verve aan. Het kostte veel energie en daardoor besloot ze na 2 jaar om haar apothekers vak los te laten en Erwin voor 100% te vergezellen in de zaak. In het begin moesten mensen soms slikken: een vrouw die advies geeft? Jazeker! Alles heeft Monique geleerd door de brede technische interesse, scholing en met Erwin als back-up is Gelissen 2 Wielers door de jaren heen verder gegroeid.
Dat is tot nu toe zo gebleven. Een geoliede machine met hart voor de klanten, de zaak en het personeel. Na 10 jaar non stop werken hebben Monique en Erwin besloten om maandag en dinsdag gesloten te zijn voor het publiek. De andere dagen wordt er hard doorgewerkt en als het moet ook tot in de kleine uurtjes.

Wat Gelissen 2 Wielers zo uniek maakt? Het ruime assortiment, de service, garantie en het vakmanschap. Want koop je een fiets, dan wordt deze ook door ons onderhouden indien gewenst. Hier kun je terugkomen om reparaties uit te voeren. Is er iets met een E-bike, dan ontvangt u een leenfiets. En wenst u zijwieltjes aan een fiets bevestigd te hebben of een E-bike met drie wielen of heeft u een andere vraag? Erwin lost alles middels maatwerk voor u op.
Gelissen 2 Wielers: Passie voor het fietsvak.

Wij zijn trots op onze zaak en hopen u als klant nog lang te mogen bedienen en/of te mogen begroeten.

Monique en Erwin Gelissen & team